Fun Curaçao; onderdeel van Caribisch Fun

 • Leverancier van platform/website www.funcuracao.cw:
  Fun Curaçao
  Bocaweg 262
  Jan Doret
  Curaçao
  Mail: contact@funcuracao.cw

  Kamer van Koophandel Curaçao: 150335

  CRIB / BTW nummer: 102524555

 • Opdrachtnemende partij voor alle facturatie en betalingsverwerking voor de gebruikers van de website www.funcuracao.cw:
  Caribisch Fun Ltd.
  Kemp House, 160 City Road
  London
  EC1V 2NX
  Verenigd Koninkrijk
  Mail: administratie@caribischfun.com

  Bedrijfsnummer: 13314723 

Wie zijn wij?

Het team van Fun Curaçao is een veelzijdig team waarbij iedereen zijn of haar eigen taken heeft. Sinds 2018 zijn wij begonnen op Curaçao met het ontwikkelen van Fun Curaçao.

De reden hiervoor is, dat wij een grondig marktonderzoek hebben gedaan naar de vraag van gasten en de vraag van aanbieders. De uitkomst hier is duidelijk: een platform waar je alles aanbiedt en de gast direct alles kan regelen op één website!
Dit betekende voor ons: Werk aan de winkel!

Het idee achter Fun Curaçao

Curaçao heeft het ultieme klimaat om natuurlijk lekker te relaxen op het strand. Ook lokale mensen gaan hier geregeld naar het strand en wij keken vaak jaloers naar onze mede strandgangers hoe zij heerlijk aan het BBQ-en waren met een lekker verkoelend drankje erbij en geen last kregen van harde billen door in het zand te zitten, maar comfortabel in stoeltjes.

Maar ja, om voor een verblijf op Curaçao voor 1 à 2 weken eigen strandstoelen, koelbox en BBQ te kopen gaat dan ook wel iets te ver. Hierdoor ging wij zoeken naar verhuurbedrijven die deze spullen voor een goede prijs verhuurde. Helaas, deze konden wij niet vinden. Vandaar dat wij gestart zijn met het verhuren van strandspullen!

Vervolgens zijn we een stapje verder gegaan, namelijk het regelen van onze officiele Safari-ontheffing, waardoor wij met onze mooie blauwe Pick-up off road tours mogen verzorgen. Vanuit deze activiteit hebben wij besloten om een platform te maken waarbij iedereen op het eiland zijn of haar dienst kan aanbieden.
Iedereen is welkom bij Fun Curaçao

Van tandartsen tot hotels, het kan en mag allemaal bij Fun Curaçao, zolang we maar met respect met elkaar omgaan. We streven naar een goed werkend platform waarbij de gast zijn geluk niet op kan van de mogelijkheden. En waarbij de aanbieder zijn item onder de aandacht kan brengen!

Wat doet Fun Curaçao?

Zoals je wellicht op de website al hebt gezien zijn wij een platform voor bedrijven op Curaçao, zodat mensen die op zoek zijn naar producten of diensten, maar naar één website hoeven!

Hoe dit idee is ontstaan, lees je in het Over Ons artikel!
Strandspullen huren op Curaçao

Een van de leukste activeiten vinden we het verhuren van onze strandspullen op Curaçao. Toeristen maar ook lokale mensen komen bij onze locatie langs om strandspullen te huren. Hiermee maak je jouw vakantie compleet en kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand!

Tours op Curaçao

Naast het verhuren van strandspullen, hebben wij ook een safari ontheffing waardoor wij officieel als bedrijf tours mogen geven op Curaçao. Dit is heel leuk om te doen omdat wij van off road tours houden om zo de verborgen plekken van Curaçao aan je te laten zien.

Platform onderhouden, contact met aanbieders en gasten

Het ontwikkelen en beheren het van platform is ook een van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruikersgemak ervaart en met ons platform uit de voeten kan.

Daarnaast hebben we natuurlijk contact met de gasten en aanbieders om vragen te beantwoorden.

De algemene voorwaarden van Fun Curacao zijn hier terug te vinden:

Het privacybeleid van Fun Curacao is hier terug te vinden:

Het Cookiebeleid van Fun Curacao is hier terug te vinden:

 • Cookiebeleid

F
A
Q